Pravila o zasebnosti


S to spletno stranjo želimo  izboljšati dostop javnosti do informacij vseh, ki so  kakorkoli povezani z nakupom delnic EM in nadaljnih   projektih podjetja EMPRESA MINERA. Ne prevzemamo nikakršne pravne ali druge odgovornosti glede informacij na teh spletnih straneh.

Informacije na spletnih straneh:

  • so izključno splošnega značaja in ni nujno, da se kot take nanašajo na konkretne okoliščine kakršne koli fizične ali pravne osebe;
  • niso nujno celovite, popolne, točne ali posodobljene, čeprav si bomo za to prizadevali;
  • občasno vključujejo povezave do zunanjih spletnih straneh, nad katerimi nimamo nadzora in za katere ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti.

Pravno obvestilo

1. Spletne vsebine
Avtor ne prevzema nobene odgovornosti za aktualnost, pravilnost ali kakovost vnešenih informacij. Pritožbeni zahtevki proti avtorju vsebine, ki so lahko materialne ali nematerialne narave in ki jo povzroči uporaba ali zloraba informacij, pridobljenih z uporabo netočnih ali nepopolnih informacij, so izključeni, razen če avtor kot očitno in namerno ali z veliko malomarnosti priznana krivda.
Vse vsebine niso zavezujoče. Avtor si izrecno pridržuje pravico do spremembe dela ali celotne vsebine brez posebnega obvestila, ali vsebino dopolnjuje, črta ali objavi začasno ali trajno.

2. Reference in povezave
Za neposredne ali posredne povezave do drugih spletnih strani (“hiperpovezave”), ki so zunaj odgovornosti avtorja, bi odgovornost začela veljati šele, če so avtorju poznane vsebine in je to tehnično izvedljivo in smiselno za preprečevanje uporabe nezakonite vsebine.
Avtor s tem izrecno pojasnjuje, da v času dodajanja povezav, ni nezakonite vsebine na povezanih straneh. Na sedanje in prihodnje oblikovanje, vsebine ali avtorstvo povezanih / povezan strani mima avtor nobenega nadzora. Zato se s tem izrecno distancira od vseh vsebin vseh povezanih strani, ki so bile spremenjene po dodajanju povezav. Za nezakonito, netočne ali nepopolne vsebine ter predvsem za škodo, nastalo zaradi uporabe ali neuporabe takih informacij leži izključno s ponudnikom strani, ki je povezana s te strani.

3. Avtorske pravice in o pravni pouk
Avtor si prizadeva, da spoštujejo avtorske pravice slik, grafik in besedil. Prizadeva si ustvariti lastnoročno, grafike, zvočne datoteke, video posnetke in besedila ali za uporabo nezaščitenega materiala.
Vse v internetno ponudbo zajeto in morda zaščiteno z blagovno znamko so last in pravica lastnika avtorskih pravic. Zgolj omemba ne pomeni, da so blagovne znamke  zaščitene z zakonom!
Avtorske pravice za objavljeno vsebino si pridržuje avtor sam in ostaja zgolj  avtorjeva. Kakršnokoli razmnoževanje ali uporaba takšnih grafik in besedil v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah brez izrecnega dovoljenja avtorja ni dovoljeno.

4. Zasebnost
Če  Internet ponuja možnosti za vstop do osebnih ali poslovnih podatkov (e-poštne naslove, imena, naslovi), vnos teh podatkov poteka prostovoljno. Uporaba in plačilo vseh ponujenih storitev so dovoljeni – če je to tehnično možno in razumno – brez specifikacije katere koli osebne podatke ali pod specifikacijo anonimnih podatkov ali vzdevekov. Uporaba ali objavljanje poštnih naslovov, telefonskih številk in e-poštnih naslovov za pošiljanje nenaročenih informacij, je prepovedana. Sodni postopek proti pošiljatelji spam e-pošte v nasprotju s to prepovedjo, so izrecno pridržane.

5. Pravna veljavnost te izključitve odgovornosti
To izjavo je treba obravnavati kot del internetne objave, ki se nahaja na tej strani. Če deli ali posamezne vsebine te izjave niso zakoniti ali točni, so drugi deli dokumenta v njihovi vsebini in veljavnosti nedotaknjeni.

Bled, Maj 2012