Informacija za vlagatelje


Novice: april 2012

V nadaljevanju bi vas radi obvestili o dejanskem razvoju poslovanja Empresa minera (Bergbau) AG in tekočih projektov. Empresa minera (Bergbau) AG je že začelo v letu 2009 zapirati svoje evropske poslovalnice. Razpršene strukture in komunikacija z obstoječimi delničarji in poslovnimi partnerji so nam razlog za to.
To je zamuden proces centralizacije in je bil dokončan z zaprtjem poslovalnice, ki se nahaja v Sloveniji (Asista Skupina) v l. 2011
Zato bo do vseh poslovnih enotah v prihodnje komunikacija v celoti upravljana v podjetju z sedežem v Zug, Švica. Poleg ogromno časa in stroškov predpostavimo, da bodo informacije o vseh dogodkov na voljo hitreje. Poleg tega lahko s temi ukrepi izključimo vse napačne informacije in nejasnosti.
Lep pozdrav,
Empresa minera (Bergbau) AG – za Slovenijo
………………………………………………………………………………………………………………………………..
Investor Information  April 2012  –  (See original transcript)

Hereinafter we would like to inform you accordingly about the actual business development of Empresa Minera (Bergbau) AG and their ongoing projects. Empresa Minera (Bergbau) AG already has begun in 2009 to close down their European branch offices. The peripheral structure of communication with existing shareholders and business partners of the company gave us the reason to do so. This huge process of centralization has been finalized by closing the Branch Office located in Slovenian last year.

Consequently throughout all business units the future communication will entirely administrated at the company headquarter in Zug, Switzerland. Besides the enormous economization of time and costs we assume that information of all developments will be available more promptly.

Furthermore, by these sanctions any spreads of misrepresentations can be avoided. Therefore you will receive enclosed a survey with pursued information.
Best regards,

Empresa Minera (Bergbau) AG

This entry was posted in AKTUALNO and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Informacija za vlagatelje

  1. Damjan pravi:

    Zdaj najbrž ni več nobenih dvomov, da gre za nateg, končno so uradno v kazenskem pregonu. Slovenski del ekipe. Enako pa si zaslužijo in bodo dobili tile “Švicarji”, ki “zaprtje podružnice v Sloveniji” imenujejo “ogromna globalna centralizacija”. Tile so krivi enako kot Skube in še bolj. Laž za lažjo, od bolivijskih rudnikov do afriških bank. V odgovot na vprasanje, FINMA, švicarska agencija za trg vrednostnih papirjev ima Empresorje že 3 leta na svoji spletni strani na črni listi.

  2. Damjan Hosta pravi:

    Kakšna borza, ne se no hecat, Empresa Minera je že leta na črni listi švicarske agencije za trg vrednostnih papirjev. Vse skupaj je načrtna prevara od prvega dne. Nihče razumen ne bo verjel, da se je tem velikim bančnim strokovnjakom zdelo normalno vlagati denar v neko afriško firmo brez vsakih referenc, in ki ima v nazivu besedo banka, da je zavajanje še toliko bolj očitno. In to v času, ko si lahko in bi morali preveriti boniteto te “banke”. Ta afriška banka je le alibi, da lahko rečejo, da so bili tudi oni prevarani, ampak halo, vi ste kao finančniki, obračate življenjske prihranke ljudi, valjda ne pošiljate milijonov evrov xy afriški firmi, ne da bi vedeli s kom imate opravka.

    Ponudniki tega “posla” so prevaranti in si zaslužijo zaporne kazni.

    • empresaminera pravi:

      Hvala za vaš komentar. Cenimo vaše mnenje, vendar od kod vam te informacije? Mi smo skupina (naivnih?) občanov, ki smo kupili delnice in bi se radi bolj organizirail, ter zadevo speljali do konca – upamo, da srečnega!

      • Rok pravi:

        Kdo je skupina naivnih občanov? Vi ali mi? Vi ste menda tisti, ki ste naivnim občanom delnice prodali.
        Zanima me, kdo vodi delniške knjige podjetja Empresa Minera? In seveda: se lahko podpišete z imenom in priimkom, če odgovarjate v imenu podjetja?

  3. Darko pravi:

    Hja, zgodba se vleče in vleče in vleče… ampak se, očitno trudijo dalje. Ponudniki tega posla v Sloveniji pa so se krepko ušteli. Nobeden, takrat (2006) še sanjal ni o dolžniški krizi. A zgodba gre dalje …

  4. Lara Vizjak pravi:

    Pojavile so se govorice, da je zadeva končno zrela za borzo, a previdno z prodajo!

Komentarji so zaprti.