KOMENTARJI STRANK


S to spletno stranjo želimo  izboljšati dostop javnosti do informacij vseh, ki so v kakršnikoli povezavi z nakupom delnic EM in nadaljnih   projektih tega podjetja. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov. Naš edini cilj je objavljati pravočasne in točne informacije, če pa kljub temu odkrijete morebitno napako  nas o njej opozorite, jo bomo poskušali čimprej odpraviti. Ne prevzemamo nikakršne pravne ali druge odgovornosti glede informacij na teh spletnih straneh.

Hvala za razumevanje

9 Responses to KOMENTARJI STRANK

  1. mcdragon pravi:

    Ali kdo lahko pove kaj se dogaja s tem. Najraje bi dal prijavo tožilcu ali policiji ker je očitno tole bil en velik nateg.

  2. eBOLA pravi:

    hi. is there a way to reinburse some of our investment?

  3. tim pravi:

    ali ima kdo kakšne nove informacije okoli omenjenih delnic?

  4. Rok pravi:

    Tudi mi smo pred leti vložili visok znesek, sicer s “samo” štirimi ničlami, pa vseeno. Ko pošiljam maile v Švico, nihče ne odgovarja … Ljudi, ki so nas tedaj prepričali, da gremo v ta projekt, pa tako ali tako ni več nikjer. Se je komu uspelo znebiti teh vrednostnih papirjev in vsaj del denarja dobiti nazaj?

  5. Stane S. pravi:

    Pojavile so se govorice, da je zadeva končno zrela za borzo? Ampak to govorijo že 5(!) let. Jaz sem jim zaupal vsoto z 5 ničlami in bi rad da se zadeva povrne. Ampak kako.Kdo je sedaj kontaktna oseba za te zadeve v sloveniji?

  6. Darko pravi:

    Ta zadeva se res vleče in vleče in vleče… ampak se, očitno trudijo dalje. Medtem se situacija tudi v Boliviji “ozavešča” – predvsem ekološko. Ponudniki tega posla imajo veliikoo časa! Interes Kitajcev je velik. In zgodba gre dalje …

Objavite vaš komentar